Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Twitter предрича състоянието на фондовите пазари
Twitter предрича състоянието на фондовите пазари
25.10.2010
Трафикът на Google представлява 6,4% от световния интернет трафик
Трафикът на Google представлява 6,4% от световния интернет трафик
26.10.2010

Първото чекиране във Foursquare от космоса вече е факт

Foursquare вече бе използван и от космоса

NewTrend.bg, 25.10.2010 г. – Командирът от Международната космическа станция и астронавт от агенцията за космически изследвания NASA Дъг Уийлок се е чекирал в локализационната социална мрежа Foursquare, отбелязвайки първия път, в който такъв вид приложение е използвано в космоса, като получава и уникална значка от мрежата.

Уникалният случай, също така, отбелязва и началото на партньорство между Foursquare и NASA. Социалната мрежа вече разполага със специален NASA сайт, който предлага различни места из Щатите, където феновете на услугата могат да се чекират. NASA също дава различни съвети за нововъдените местонахождения.

За какво и е на правителствена агенция коопериране със социална мрежа? Стефани Ширхолц, говорителка на NASA, отговаря, че организацията „винаги търси начин да уведомява хората с какво точно се занимава“, а социалните мрежи са се доказали като идеален инструмент за това. NASA разполага с множество онлайн профили, включително страница във Facebook и няколко профила на астронавти в Twitter.

В момента се намирате 220 мили над Земята със скорост 17,500 мили в час и отключихте значката NASA Explorer!

The following two tabs change content below.

Мартин Иванов

Мартин Иванов е студент в Икономически университет - Варна, специалност - Международни икономически отношения, с интереси в сферата на маркетинга, финансите, политиката и дипломацията.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php