Google+ има 150 милиона нови потребители за три месеца

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Snapseed-for-iPad6
Google отвърна на удара – придоби конкурент на Instagram
18.09.2012
new york times
New York Times разпространи правила за поведение в социалните мрежи
26.10.2012

Google+ има 150 милиона нови потребители за три месеца

google plus vic gundotra

Броят на потребителите, регистрирани в социалната мрежа Google+, е достигнал 400 милиона души. Това съобщи вицепрезидентът на Google Вик Гундотра в своята страница в социалната мрежа. Освен това той посочи, че активната месечна аудитория на Google+ e 100 милиона потребители. Любопитно е, че в края на юни, в рамките на конференцията Google I/O беше съобщено, че броят на потребителите на социалната мрежа е достигнал 250 милиона.

Ако данните са верни, това означава, че за по-малко от три месеца онлайн услугата е увеличила потребителите си със 150 милиона. За сметка на това обаче ежемесечната активна аудитория е намаляла, като за сравнение през юни тя е била 150 милиона души.

Припомняме, че социалната мрежа Google+ беше пусната в края на юни 2011 г., в отговор на най-популярната платформа от този тип – Facebook. Само за по-малко от месец тя успя да привлече 25 милиона души, независимо, че първоначално достъпът до нея беше с покани.

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php