Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
google_plus_update
Google+ с нов по-функционален дизайн
11.04.2012
google1
Google представи Google+ Local, новата конкуренция на Foursquare
31.05.2012

Google+ плюс фотография = Google+ Photographer’s Conference

google-business-photos

Проектът “Virtual photo walks” превърна социалната мрежа Google + в дом на някои от най-известните фотографи в света.

Благодарение на кампанията “Virtual photo walks”  милиони болни хора по света, такива с увреждания и хора, които по една или друга причина не могат да напускат домовете си, получиха възможност да направят своя виртуална разходка из най-живописните световни градове, като техни екскурзоводи бяха именно фотографите.

Следващата крачка в кампанията беше създаването на книга с благотворителна цел, наречена „Plus One Collection”, първата за социалната мрежа засега.  Но с това проектът на креативните фотографи не свършва дотук, през месец май те заедно със социалната мрежа Google+ организират специална конференция, която ще носи името Google+ Photographer’s Conference.

На 22 и 23 май някой от най-запалените потребители на Google + ще се срещнат в Сан Франциско, за да обсъждат не какво да е, а фотография. Акцентът на конференцията ще пада върху това, как фотографите да създадат свой собствен бранд и да използват най-оптимално социалната мрежа, за да споделят своите произведения. Конференцията идва като отговор на редизайна, който социалната мрежа обяви миналата седмица и акцента, който постави върху визуалното съдържание и подобрените възможности да интеракция и диалог между потребителите при споделяне на снимки и видео в кръговете им

Гай Кавазаки, Скот Шелби, Трей Ратклиф, Алекс Колосков, Брадли Хоровиц, Джеръми Ковърт са само част от имената, които ще бъдат лектори на конференцията.

Цената за участие е 229 долара при регистрация преди 30 април.

The following two tabs change content below.

Мирена Димчева

Мирена Димчева е дипломиран бакалавър по Международни икономически отношения. Интересува се живо от дигитален маркетинг и IT, онлайн комуникации и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php