Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
snapchat-memories
Новата функция на Snapchat замества камерата на мобилното ви устройство
07.07.2016
изтеглен файл
Instagram ни държи в течение с най-актуалните събития
18.08.2016

Instagram с перфектно допълнение към услугите си

instagram3n-1-web

Освен че се превърна в любимото приложение на всички, Instagram завладява нови върхове и вече може да се похвали с най-готиното съдържание измежду всички свои конкуренти.

instagram3n-1-web

В смела иновация, предназначена да обхване повече от ежедневните снимки и видеоклипове на потребителите си, Instagram въведе „Stories“ (Истории) – емисия за краткотрайно съдържание, достъпна само за 24 часа от момента на публикуване. Напомня ли ви на нещо?

Новата функция е почти идентична с тази в Snapchat, която дори се нарича по същия начин и до сега беше изключително характерна за компанията. Както се случи със Snapchat през 2013-та, въвеждането на тази опция в Instagram би могло да промени фундаментално характера на приложението, което до момента има 300 милиона потребители дневно.

От днес Stories е активно за Android и IOS и може да се забележи в горната част на екрана ви под формата на кръгови аватари. Всеки от тях представлява профил, който вече следвате в платформата, и съдържа всякакви снимки и видеоклипове (до 10 секунди), които са публикувани през новата функция и ще бъдат достъпни 24 часа. Аватарите се показват в съответствие с алгоритъм, който се опитва да изкара на първа позиция любимите ви профили. При натискане на балончето, историята му ще се отвори на цял екран и можете да преплъзнете в дясно, за да продължите по-бързо напред. За разлика от Snapchat, можете да натиснете върху лявата страна на екрана, за да се върнете назад към по-ранен пост.

За разлика от основната емисия, която протича през приложението, при Stories няма сърца или друг механизъм, за да дадете обратната си връзка. При функцията в Snapchat, можете да отговорите на съдържанието с текстови съобщения, а тук те ще се препращат директно в Instagram пощенската ви кутия. И ако сте особено доволни от съдържанието, което сте публикували, можете да го публикувате по традиционния Instagram начин, само чрез приплъзване нагоре по екрана и докосване на бутона за споделяне. Прокарайте пръст нагоре по своята собствена история и ще можете да видите списък на хората, които са я разгледали. Можете също да блокирате отделни потребители, за да нямат възможност за достъп до вашата история. Ако вашият Instagram профил е публичен, то и вашето Storie също е.

Освен многобройната гама от цветове, от които да избираме, за да рисуваме по съдържанието, има и няколко интересни цветни филтри. Колкото и да си приличат с историите на Snapchat, тези на Instagram нямат филтри за лица, стикери или функции за забързване на времето и скоростта. От Instagram описват своят продукт като начин за насърчаване на обмена на моменти, които не отговарят на високата летва на традиционния Instagram пост. Но също така продуктът е проектиран, за да насърчава хората да споделят повече.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php