Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
3039997-inline-banner0landing
Снимките със Socialmatic от Polaroid сe публикуват в Instragram
18.12.2014
mark_zuckerberg_d8
Марк Зукърбърг създаде клуб на книгите във Facebook
05.01.2015

Кои са „25-те най-секси умения в LinkedIn за 2014г.“?

Linkedin_Chocolates

Професионалната социална мрежа LinkedIn публикува класацията „25-те най-секси професионални умения на 2014 г.“. Списъкът с топ умения показва какво търсят работодателите и по-важното – кои ще са най-вървежните професии през 2015 г.

Linkedin_Chocolates

Всяка популярна социална мрежа направи своята равносметка на 2014 г., дойде редът и на LinkedIn. Професионалната социална мрежа реши да разчупи стереотипа и направи своето обобщение под формата на класация с името „25-те най-секси професионални умения на 2014 г.“ Най-секси? Това са уменията, които работодателите най-често търсят и с които кандидатите успяват да ги „привлекат“, за да ги наемат на работа. 

За да се оформи класацията, са анализирани над 330 млн. потребителски профили в LinkedIn. Ето я и нея:

25-hottest-skills

Лидерът за 2014 г. е анализирането на статистики и данни, което е напълно разбираемо предвид ерата на big data. Победителят от 2013 г. е анализирането на социални медии, като дори не присъства в тазгодишната класация. Мобилното разработване, което през 2013 г. е на втора позиция, сега е на седма. Езиците за програмиране Perl, Python и Ruby падат от четвърто място през 2013 г. до десето място сега.

Динамиката само за една година е показателна, като е твърде вероятно анализирането на big data да се задържи в класацията. Налична е сегментация на топ 25 за следните държави САЩ, Великобритания, ОАЕ, Южна Африка, Холандия, Индия, Франция, Канада, Бразилия и Австралия. Време е да допълните LinkedIn профила си с нови умения.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php