Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
social-networks-V2
2012 г. се превърна в годината на социалните мрежи
28.12.2012
linkedin-ipo-infographic
LinkedIn с нечувани приходи, изненада анализаторите
09.02.2013

LinkedIn вече има 200 милиона потребители

linkedin

Бизнес социалната мрежа LinkedIn се похвали, че броят на нейните регистрирани потребители в целия свят вече е достигнал 200 милиона. Средно по двама нови потребители се включват в платформата всяка секунда, а средният им брой на ден е 172 800.

linkedin

Въпреки че тези показатели са далеч от водещият играч в социалния сегмент – Facebook – с неговите 1 милиард потребители, все пак са доста добри за професионална социална мрежа.

Припомняме, че LinkedIn достигна 100 милиона абоната през март 2011 година. През януари 2009 г. пък броят на потребителите беше 32 милиона. Тези данни обаче показват броя на потребителите по принцип, а не този на активните месечни потребители.

Любопитно е също, че абонатите на социалната мрежа са разпръснати в над 200 страни и автономни територии по целия свят. Най-голям разбира се е техният брой в САЩ – 74 милиона, но няколко други държави също се представят доста силно, включително Индия – 18 милиона, Великобритания – 11 милиона, Бразилия – 11 милиона и Канада – 7 милиона. Най-бързо нарастващите национални общности в LinkedIn пък са тези на Турция, Колумбия и Индонезия.

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php