Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Explore-Rating_270x406
Foursquare пуска рейтингова система за оценка на бизнеса
06.11.2012
shhh
Вече можете да поствате избирателно в Pinterest чрез „тайни табла“
09.11.2012

MTV е първата компания с 1 млн. последователи в Instagram

Screen Shot 2012-11-08 at 2.53.41 PM

Instagram несъменено е сред „звездите“ в света на социалните мрежи, особено след придобиването й от страна на Facebook. И ако Джъстин Бийпър беше първият потребител на Instagram събрал 1 млн. последватели в социаната мрежа, то MTV е компанията, която успя да повтори успеха му, съобщиха от The Next Web.

Oказва се, че музикалната индустрия се радва на изключителна популярност сред потребителите в Instagram. Независимо от едва 647-те споделени снимки, профилът на MTV вече има над 1 млн. последователи.

Само преди дни  Instagram обяви, че пуска декстоп версия на продукта, с дизайн близък до този на Facebook, което е напълно в духа на тезата, която и Диего Олива, регионалният директор на Facebook за EMEA, обяви по време на Webit –  да разширят и разрастнат Instagram, превръщайки го в социална мрежа, поне толкова популярна, колкото е и  Facebook.

Оказва се, че опитът, придобит във връзка с разрастването на Facebook им е бил изключително полезен и ги води в правилната посока. Instagram e цветна и забавна социална мрежа, която потребителите обичат. И ако Pinterest промени „правилата на общуване“ в интернет, поставяйки акцент върху визуалната комуникация, а не текстовете, както бяхме свикнали, то Instagram категорично е социалната мрежа, която успява да се възползва в най-голяма степен до момента от този факт.

 

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php