Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
instagram_web
Instagram излиза отвъд мобилната среда, ще поддържа и уеб версия
06.11.2012
andrew sullivan
Проект на американски блогър събра 100 000 долара за 6 часа
05.01.2013

Създадоха социална мрежа за котки

catmoji

Catmoji е името на най-новата социална мрежа в онлайн пространството, която обаче е насочено основно към … котки. Точно така – гальовните домашни любимци отдавна окупират „човешките“ социални медии като Facebook и беше просто въпрос на време да се появи и тяхното място в интернет.

catmoji

Проектът е създаден от разработчиците Матю Фьонг и Койкой Луу и има за цел да събере на едно място любителите на котки, които ще могат свободно да споделят информация за своите любимци, техни снимки и видеоклипове, както и да си разменят съвети, свързани с храненето или лекуването на котки.

Разбира се както във всяка друга социална мрежа и Catmoji позволява използването на аватари, които обаче тук се наричат … познахте – catvatar (от англ. cat – котка). Има също разнообразни баджове, както и възможност за създаването на собствен такъв.

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php