Последната версия на WhatsApp ни кани в общия чат

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
3063263-slide-s-1-play-every-major-title-of-serena-williams-career-in-this-new-gatorade-snapchat-gam
Серена Уилямс играе за отбор „Snapchat“
30.08.2016

Последната версия на WhatsApp ни кани в общия чат

group-chat

Всеки е наясно, че световната тенденция за най-използвано чат приложение е водена от WhatsApp. Поради точно тази причина, от компанията се стремят ежедневно да задоволят нуждите на потребителите си, доставяйки им повече комфорт и допълнителни екстри в платформата. Най-новата такава придобивка са линкове към обществени групи.

group-chat

Тези хипервръзки позволяват да поканите хора, които не присъстват в контактите ви, в обществена група. Просто трябва да копирате въпросните линкове и освен да ги изпратите на някого, имате възможност и да ги публикувате в социални мрежи като Twitter или Facebook. Новата функция ще ви бъде от полза, когато е трудно да намерите контакта на човека, с когото искате да се свържете. След като потребителят кликне върху линка, той веднага ще бъде добавен към групата.

Недостатъкът на генерирането на такъв вид връзка е, че всеки може да я използва и да се присъедини към групата. Въпреки, че това би било полезно, ако организирате събитие в някоя социална мрежа и би ви затруднило да добавите толкова много контакти поотделно. Разбира се, за да се предотврати намесата на натрапници, налице е възможността за отнемане на достъпа към връзката, чрез изтичане на срока за присъединяване.

За да „оживее“ услугата на мобилното ви устройство, трябва да се сдобиете с най-новата версия на приложението и да кликнете върху новопоявилият се бутон, който ви позволява да генерирате виртуалните покани. Последната версия на WhastApp пристига и с бърз бутон, който позволява на потребителите да препращат съобщенията си с хипервръзки по най-бързия начин.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php