Синият динозавър на Facebook в помощ на потребителите

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebookmobilevideoad
Facebook с 1 млрд. гледани видеа дневно
08.09.2014
ads (2)
Ads Manager на Facebook с мобилна версия
19.09.2014

Синият динозавър на Facebook в помощ на потребителите

Facebook Lawsuit

Социалната мрежа представи нова функция, която ще изясни на потребителите каква част от личната им информация се споделя в сайта, тя се нарича Privacy Checkup. Опцията ще бъде въведена първоначално за уеб-базираната версия, а след това и за мобилната.

Под ръководството на очарователен син динозавър потребителите ще имат възможността да се запознаят с настройките за поверителност на социалната мрежа. С негова помощ потребителите ще преминат през различни стъпки – запознаване с това кой може да вижда публикациите, кои приложения имат достъп до потребителския профил, кой може да вижда информацията от профила (е-mail адрес, работно място и други). Проверката на настройките отнема около 1-2 минути.  

Социалната мрежа предприема тази крачка поради факта, че много потребители не знаят каква част от публикациите им се вижда. Когато потребителят си изясни настройките за поверителност, ще е по-склонен да прекарва повече време в социалната мрежа, както и да споделя повече, смятат от Facebook.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php