Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
twitter logo
Twitter с нова функция – Mute
13.05.2014
Facebook Lawsuit
Промените в дизайна на Facebook Pages в сила от 6-ти юни
27.05.2014

Twitter насърчава към споделяне на видео

Video-Twitter

Twitter тества нова функция, за насърчаване споделянето на видео в социалната мрежа.

Video-Twitter

Тестът премина единствено в Twitter приложението за iOS, като подканва потребителите да публикуват трейлър на нашумял тези дни филм, всеки път, когато започват да изписват името му с хаштаг.  Видео тестът за момента не е с рекламна цел, но ако е успешен, Twitter най-вероятно ще започнат да предлагат функцията на рекламодатели.

Решението за лесно добавяне на видео към туитовете е логичен ход, тъй като отдавна е доказано, че публикации с визуални елементи се приемат по-добре в социалната мрежа. Повече видео в потока от публикации означава по-ангажиращо съдържание, което би могло да задържи потребителите по-дълго време на линия.

Новата функция, видима само за ограничен брой потребители на iOS, притежава „View More Videos” бутон за насърчаване към действие след края на видеото, който отвежда потребителя към страница с всички видео материали  на този акаунт.

Тестването на новата функция, предвидено или не, започна едновременно с излизането на новината за най-големия спад в акциите на Twitter. Стойността е впечатляваща – 30,50 долара за акция, която е най-ниската в историята на компанията. Значителния спад е следствие от тенденцията за постоянни промени в цените на технологичните акции на публичните компании, което обаче не означава спад в потенциалната пазарна стойност на фирмата.

The following two tabs change content below.

Тони Щерионова

Стажант at NewTrend.bg
Тони Щерионова е студентка по Маркетинг с интереси в областта на дигиталния маркетинг, съвременните средства за реклама и връзки с обществеността. Според нея най- добрите качества, за успеха на всеки млад специалист, са позитивизъм и ангажираност, именно затова се придържа към тях.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php