Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
snapcash1
Snapchat и Square представят услугата за плащания Snapcash
18.11.2014
38497_01_growing_number_of_apps_let_parents_control_children_s_smartphones
7 съвета как да пазим децата в Интернет
20.11.2014
fb03e2a3e8fb66fe2d7a4c8823d8796a2dc7ea6dca2d564cf6ea9fbe0b181a0b

WeWork Commons е продукт на WeWork с изцяло професионална насоченост. WeWork предлага споделено работно място, където фрийлансъри и новосформирани екипи работят по идеите си. През следващата година се очаква WeWork да увеличи потребителите си три пъти, но това не е достатъчно за компанията и тя създава професионална социална мрежа, наподобяваща LinkedIn.

fb03e2a3e8fb66fe2d7a4c8823d8796a2dc7ea6dca2d564cf6ea9fbe0b181a0b

Идеята на WeWork Commons е да събере на едно място идеите и съветите, тъй като физическият офис няма как да достигне до всеки навсякъде по света. Посредством онлайн услугата предприемачи и фрийлансъри ще имат възможносттта да провеждат дискусии и да разменят професионален опит. Към момента, 15 000 души могат да се възползват от услугите във физическия офис, затова се създава социална мрежа, която ще достигне, защо не, до милиони потребители.

Зората на независимия работник е,“ казва Какул Сривастава, CEO на WeWork. „Това, което представяме е именно за това. За даването на глас и създаването на инструменти, които ще позволят това да се случи.“

Физическите офиси, т.нар. споделени работни места, са също нашумяли сред предприемачите в ерата, в която живеем.

„Да имаш такова място, дава на бизнеса чувство за легитимност,“ смята Браян Блу, анализатор на технологиите в WeWork.

Оносно социалната мрежа – можете да се впишете през уеб или от мобилното приложение. След като се свържете с хора от индустрията, която ви интересува, ще имате поток от интересни за вас новини. Съвети, обратна връзка, препоръки, можете да имате всичко това, просто го поискайте. „Членството“ в социалната мрежа се възнаграждава с 2 кредита месечно, които на по-късен етап, да използвате за резервация на конферентни зали или офис пространство. Потребителите получават също ниско-платена здравна застраховка от Trinet и уеб хостинг с отстъпка от Rackspace.

WeWork-Golden-Gate-Lounge

Членството в социалната мрежа струва 45 долара на месец. Защо?

„Целта ни не е да сме най-голямата социална мрежа в света,“ казва Сривастава. „Нашата мрежа е за определен тип хора. Не е за всеки.

Интересна идея. Дали WeWork Commons няма да се окаже по-полезната професионална социална мрежа от LinkedIn?

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php