За реклама

Рекламни тарифи за NewTrend.bg | Онлайн бизнес новини

 

NewTrend.bg е иновативен модел на онлайн медия, която съчетава модерната журналистика и дава право на общността да сподели своя глас, своите възгледи, представи, забележки и опит от случващото се на пазара. NewTrend.bg e медия създадена от професионалистите за бизнеса и е платформа, къдете те могат да споделят своя опит и познания. Напълно БЕЗПЛАТНО!

Темите, които засягаме са в областта на интернет  маркетинга, онлайн рекламата, социалните мрежи, търсачките, мобилните технологии и най-големите дигитални компании по света и в България.

Световноизвестни лектори и признати специалисти в областта дават ексклузивни интервюта и пишат за медията.

NewTrend.bg в изключително нишов, имиджов и ефективен продукт за всички компании, които използват интернет комуникациите за връзка със своите клиенти  и фирмите, които са част от web 2.0 бизнеса и услугите.

Стартът на NewTrend.bg беше даден през март, 2010г. и до днес, медията е изградила лоялна аудитория и общество, които участват активно в поддържането на съдържанието на сайта – чрез свои авторски материали и развитието на сайта, спрямо своите нужди и интереси. Така, медията успя да преобърне стандартния модел за журналистика и да приобщи обществото към своя продукт, за да превърне плурализма в свой ръководен принцип.

Постоянно разрастващият се екип на сайта е изграден от млади хора, специалисти в различни сфери на маркетинга и продажбите, които успяват да съчетаят своята страст към професията с писането и обучението на пазара в новите бизнес тенденции и прийоми в дигиталните комуникации.

Сайтът е партньор на и най-големите инициативи у нас, свързани с дигиталния маркетинг и реклама.

NewTrend.bg спечели отличие за най-добър БГ сайт, категория: Медии за 2012г. в пряка конкуренция с bTv и Нова телевизия.

 

Рекламни тарифи за NewTrend.bg | Онлайн бизнес новини

Валидни от 15 август 2015 г. Цените са без ДДС.

Аудитория:

Посетителите на NewTrend.bg са основно млади специалисти, с висше образование, във възрастовия диапазон от 25 – 34 години, от големите градове на страната. Обичат да пътуват и имат подчертан интерес към новите технологии. Знаят повече от един чужди езици. Доходите им са над средните за страната.

Характерно за аудиторията е, че попада в групата на рано възприемащите потребители, лидери на обществено мнение, които следят най-новите тенденции в областта на рекламата, мениджмънта и брандинга, както в България, така и по света.

Платежоспособни са и посещават повече от две- три и повече специализирани обучения в своята професионална област, годишно. Заявяват, че рекламата в NewTrend.bg повлиява решението им за избор.

Методи за реклама

Платени публикации

Публикация с продуктово позициониране или интервю – 250 лв.

  1. Публикацията се разпространява в рамките на същия ден в социалните профили на медията – Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+
  2. При желание за доплащане за boost на съобщението и трансформирането му в „рекламно съобщение“, съгласно условията за промоция във Facebook, предложението се оскъпява със 150лв. Предложението касае Facebook профила на Newtrend Media, находящ се на адрес https://facebook.com/NewTrend.bg Възможности за таргетиране по желание.

Банер реклама (2 седмици)

  • всички страници – банер 728х90 – 50% ротация – 350,00 лв.
  • заглавна страница – банер 300х250 – 50% ротация – 250,00лв.
  • вътрешни страници – банер 300х250 – 50% ротация – 400,00лв.
  • банер под статия 468х60 – под всички статии – 450,00лв.
  • текстови линк – под статии – 180,00лв.

За информация и запитвания пишете на info [аt] newtrend.media.

css.php