Бранд мениджмънт

Нашите услуги за управление на бранда ще ви отличат сред конкуренцията. Ние ще работим с вас да изградите положително възприятие за вашият бранд чрез послания, които ефективно да предадат USP-то ви, на целевата ви аудитория. 

  • Маркетолозите смятат, че последователността на вашият бизнес и бранд в различните платформи увеличава приходите 25% 25%
  • Потребителите очакват от бизнесите да познават подходящите моменти за комуникация с тях 52% 52%
  • Потребителите очакват от вашия бранд да познава нужди им и да им помогна да открият подходящи продукти или услуги 48% 48%
  • Потребителите казват, че автентичното съдържание е най-влиятелният фактор за решението им да следват дадена марка 80% 80%

Защо вашият бранд е ценен актив?

Решенията за покупка на потребителите се влияят в голяма степен от стойността на вашият бранд. Брандът ви трябва не само да ви отличава, но и да пресича шума и да предлага последователно преживяване на потребителите във всички точки на контакт.

850+ собственици на бизнес ни се довериха

Партньорите, с които си сътрудничим за „външни“ пазари

Бранд идентичност – лого, шрифтове, цветове, гайд

Нашите бранд идентичност услуги ви помагат да представите точно това, което сте като бизнес.

Ние ще извършваме задълбочен анализ на вашия бранд – елементи като лога, слогани, цветове и т.н, за да определим правилно дизайна и посланията на вашия бранд, както и насоките, за да може вашата целева персона да ви припознае.

Ще разработим визуални и комуникационни елементи, които намират дълбок отзвук сред аудиторията ви и създават желаното възприятие.

бранд позициониране и стратегия

Помагаме ви да формулирате позиционирането на вашия бизнес, за да бъдат разработени целенасочени маркетингови стратегии, кампании и промоции.

Целта ни е да се установи надеждността, значимост и диференциация на вашата марка, като същевременно създаваме положително възприятие в съзнанието на целевата ви аудитория.

Архетипен маркетинг

Ако не желаете промяна на своята маркетинг стратегия, продуктово портфолио, ценови предложения или бизнес процеси, но въпреки това  търсите унифициране на посланието, брандинга и желаете да развиете програма за лоялност, то услугата „архетипен маркетинг“ е за вас.

Ще получите мини-маркетинг стратегия, която включва: оценка на бранд архетипа ви, комуникационна стратегия, препоръки за оптимизация на уеб сайта/онлайн магазина, шрифтове, цветове, предложения за кампании, препоръки за еmployer branding и разбира се, изчерпателен списък с идеи за пазарно позициониране. 

бранд послания и комуникация

Ефективното основно послание директно предава стойността, която предоставя вашият бранд, какво представлява и защо е важен. Ние помагаме да формулирате посланията на вашия бранд, за да повлияете на потребителите да се ангажират активно с него.

Създаваме послания, които резонират с вашата аудитория, позволяват емоционална връзка и създават чувство на доверие.

маркетинг директор под наем

Получавате най-високият клас на маркетинг обслужване и имплементиране на маркетинг стратегията – без разходи за осигуровки, трудова медици, оборудване на работно място, обучения или отпуски – мин.срок на договора: 12 месеца.

Работим с ясни KPI за ефективност и предлагаме 100% гаранция за защита на парите ви, ако не ги постигнем.

затвърждаване на вашия бранд

Ще разработим промоционални стратегии, които имат за цел да образоват, насърчат и позволят на целевата ви аудитория да се превърне в платежоспособни клиенти.

Също ще създавам въздействаща комуникация по съответните канали, за да споделим информация, да установим вашето позициониране, да диференцираме вашето предложение и да увеличим търсенето на вашия бранд на пазара.

години опит в България, Англия, САЩ

бранд проекта

обучени специалиста

награди за ефективност

От стартиращи компании до бизнес лидери

 Не случайно ни се довериха – попитайте за препоръките им.

Гаранция за успех

Дотолкова сме уверени в ефективността на програмите и маркетинг подходите си, че предлагаме 100% гаранция за успех!

Ако в рамките на първите шест месеца не видите резултатите, които сме ви обещали, ще ви върнем инвестицията. Това е нашият ангажимент към вас и вашата сигурност, че инвестирате в нещо, което наистина работи.

css.php