Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
upload143977026266612_thumb
Apple Music- мястото, където ще откриете новите си любими изпълнители
17.08.2015
ipadpro
Apple разкри детайли за iPhone 6s, iPhone 6s Plus и iPad Pro
10.09.2015

Apple ще тества електрическата си кола

applecar

От доста време насам се предполага, че технологичният гигант Apple разработва електрическа кола. Доскоро единственото, което знаехме беше името на проекта – Титан и факта, че компанията се надява да излезе на пазара някъде около 2020г. Сега обаче става ясно, че Apple е много по-напред в разработването на колата отколкото си мислехме. Според различни източници, представители на компанията са се срещали с представители на GoMentum Station. Последните представляват най-голямата секретна база за тестване на автомобили, със повече от 30 км асфалтирани пътища.

applecar

Макар и досега да няма официално изказване от страна на Apple относно проекта, нито каквито и да е детайли, нека си припомним, че през юли отново се вдигна шум около компанията когато бяха наети редица автомобилни специалисти, сред които и Доуг Бет, работил преди това в Michelin, Toyota и Chrysler. Въпреки, че нищо не се знае със сигурност, в бъдеще определено ни очакват още интересни разкрития от гиганта в мобилните технологии.

The following two tabs change content below.
Валентин е човек с повече интереси отколкото свободно време, винаги търсещ следващата голяма новина в света на технологиите

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php