Графичен дизайнер

Newtrend е бутикова маркетинг агенция, която предлага 360-градусово абонаментно маркетинг обслужване на своите клиенти вече 15 години. Имаме офиси в София и Лондон и търсим "Графичен дизайнер“, който да разработва криейтиви за социалните мрежи, бранд идентичност и визуални концепции за ефективното маркетинг обслужване на клиентите ни.

Неочаквано различни

Работата е динамична. Не обслужваме конкурентни компании и това налага богата обща култура, желание за учене и бърза адаптивност. Всеки нов проект предполага да опознаем нова бизнес нища и да подкрепим клиентите си да станат лидери в нея в изключително кратки срокове. Млади сме. Обичаме да пътуваме. Харесваме морето и ценим времето със семейството си, затова работата от вкъщи или от разстояние е нещо, което уважаваме.

Какво Ви очаква?

Нашият бъдещ колега:

 1. Създава визуални и креативни рекламни концепции според одобрените маркетинг стратегии и медийни планове на клиентите на Newtrend Agency, използвайки специализиран софтуер като Photoshop, Illustrator и други.
 2. Създава и развива рекламни кампании за Newtrend Agency и всички вътрешни проекти на компанията.
 3. Умее да създава уникално видео и фото съдържание.
 4. Работи със специализиран CRM софтуер.
 5. Изготвя регулярни отчети към топ мениджмънта.
 6. Oтговаря за развиване и поддържане на стабилни и добри взаимоотношения с настоящите и бъдещи клиенти и партньори.
 7. Регулярно оптимизира визуалната комуникационна стратегията на компанията.

Какво очакваме от Вас?

Свободното владеене на английски и на поне още един чужд език е важно, както и високата езикова грамотност. Бихме оценили високо, кандидати завършили своето образование и/или специализация в чужбина. Работата с чужденци повече от 5 години е еквивалентна като опит и умения. Спецификата на работата изисква добри комуникационни умения, умение за изготвяне на презентации и публично говорене.  

Очаквано добро място за работа

Компанията предлага:

 • Конкурентно заплащане
 • Мотивираща бонусна система
 • Индивидуални пакети за личностно и кариерно развитие, както и работа с организационен консултант.
 • Модерен офис на централна локация, в близост до метростанция и парк 

Екипът на Newtrend Agency е част от професионалното жури на конкурса за „Най-добър сайт на годината“. Активен член на Българо-британската бизнес асоциация и партньор по маркетинг проекти на Европейската банка за реконструкция и развитие в програмата за насърчаване на малкия и среден бизнес.

Кандидатствай за позицията