подобри 3х маркетинг резултатите си за 12 седмици

Заяви  “Експертен  маркетинг анализ” – БЕЗПЛАТНО

Разработваме ефективни маркетингови стратегии, които целят подпомагането на вашето бизнес развитие. От изготвяне на стратегически планове и дизайн на сайтове до SEO оптимизация, кампании в социалните медии и PPC реклама, предлагаме комплекс от ефикасни решения за развитие на бизнеса.

Не просто маркетинг агенция, а Бизнес Клиника®️ – екипът на newtrend остава фокусиран върху резултата, бизнес развитието и растежа на бизнес ви, като използва маркетинг инструменти.

Kлиентите ни постигат ръст от 30% за по-малко от 12 седмици.

Заявете своя “Експертен маркетинг анализ”  и екипът ни ще се свърже с вас, за да поговорите за това коя е печелившата маркетинг стратегия за  вашия бизнес.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име
Можете да си изберете само едно.
В идеалния случай, маркетинг бюджетите, които трябва да планирате са между 10 и 25% от оборотите, в зависимост от пазара, конкуренцията и разпознаваемостта на марката ви.

Стратегия

Разработваме интегриран подход за развитието и растежа на вашия бизнес. Съобразени изцяло с вашите ресурси, време и екип, бизнес стратегиите ни разчитат изцяло на маркетинг инструменти и подход. Гаранция за дългосрочен успех.

Развитие

Оптимизираме маркетинг процесите ви, създаваме технологични иновации и разработваме нови продукти или услуги. Целта ни е да укрепим пазарната ви позиция и да подобрим оперативната ви ефективност и конкурентоспособност.

Растеж

Чрез интегрирани маркетинг кампании, подкрепяме разширяването на пазарния ви дял и вашата стратегия за устойчиво развитие. Така бизнесът ви не само расте, но и процъфтява в динамичната бизнес среда.

маркетинг от типа DIY

Методът BRAVO – маркетинг мастърклас

Всяка марка разказва история; BRAVO я превръща в легенда. Как за 12 седмици да превърнете бизнеса си в добре работеща машина за продажби, с помощта на стратегическо бизнес планиране и маркетинг инструменти – това е тайната, която ще откриете в книгата „Методът BRAVO“.

„Печеливша комбинация от експертни знания и доказано работещи маркетинг тактики – „Методът BRAVO“ е инвестиция за всеки, който иска да подобри своите маркетинг умения и да развие своя бизнес на глобалната сцена.“ Продава се в бъндъл с бизнес коучинг програма и дневник за самостоятелна работа.

От стартиращи компании до бизнес лидери

 Не случайно ни се довериха – попитайте за препоръките им.

css.php