Маркетинг стратегия

Стратегическото бизнес планиране, подсилено от маркетинг инструменентариум, дизайн, коучинг, невробиология и приложна психология – всичко това се преплита като амалгама в маркетинг стратегията, която ще развием за вас, за да подкрепим устойчивото бизнес развитие и растеж на компания ви.

Маркетинг стратегия за въвеждане на нов продукт

Маркетинг стратегия и брандинг преди пускането на нов продукт на пазара, вкл. цена, опаковка, конкурентноспособност.

Маркетинг стратегия за привличане на клиенти

Продажбени и комуникационни маркетинг кампании за привличане на нови клиенти за развитие и растеж на бизнеса.

Маркетинг стратегия за създаване на съдържание

Създаването на стратегия за маркетинг съдържание е пряко обвързано със стратегията за оптимизация за търсачките за постигане на органични резултати (SEO). 

Маркетинг стратегия за излизане на външни пазари

Задълбочено проучване и анализ на местните културни, икономически и правни особености. Контакт с местни партньори и дистрибутори. SEO оптимизация и PR на бранда.

Маркетинг стратегия и маркетинг на растежа

„Вярвам, че всеки може да постигне успех в бизнеса си, ако знае работещите маркетинг формули и прилага силата на стратегическия и архетипен маркетинг за растеж и развитие.“ това споделя Ивелина Атанасова – Генчев, основател на newtrend и маркетинг и бизнес консултант с над 25 години опит на пазара в България, САЩ и Западна Европа.

Специализира в областта на стратегическия и архетипен маркетинг, продажбените фунии и управлението на устойчив растеж за компаниите. През 2023г. издаде първата си книга „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас„, придружена от бизнес коучинг програма и дневник за самостоятелна работа „108 дни до промяната“, за да помогне на компаниите да управляват ефективно своите маркетинг стратегии и да използват инструментариума за развитието и растежа на компаниите си.

850+ собственици на бизнес ни се довериха

Партньорите, с които си сътрудничим за „външни“ пазари

Маркетинг стратегия – еднократна консултация

Услугата е специално разработена за бизнеси, които търсят експертно мнение и насоки за оптимизиране на своите маркетингови усилия. Подходяща е преди подписване на договор за обслужване.

В рамките на еднократната маркетинг консултация (до 5 часа), можем да направим анализ на текущата ви маркетинг стратегия, целева аудитория и конкурентно позициониране, както и да идентифицираме ключови възможности за подобрение и растеж.

250/час

маркетинг стратегия

Създаването на маркетинг стратегия е най-комплексният ни от всички продукти в тази категория. Може да обхване от 20 до 100 часа работа и цената варира според развитието на продукта, пазара, конкуренцията и желаните цели.

Услугата маркетинг стратегия включва: проучване на пазара, проучване на конкурентите, на продуктовото портфолио, цени, комуникационна стратегия, бранд позициониране, възможности за развитие и растеж, архетипен маркетинг, бранд мениджмънт, маркетинг на съдържанието и още много, много елементи. Свържете се с нас, за да получите индивидуална оферта и предложение.

Архетипен маркетинг 

Ако не желаете промяна на своята маркетинг стратегия, продуктово портфолио, ценови предложения или бизнес процеси, но въпреки това  търсите унифициране на посланието, брандинга и желаете да развиете програма за лоялност, то услугата „архетипен маркетинг“ е за вас.

Ще получите мини-маркетинг стратегия, която включва: оценка на бранд архетипа ви, комуникационна стратегия, препоръки за оптимизация на уеб сайта/онлайн магазина, шрифтове, цветове, предложения за кампании, препоръки за еmployer branding и разбира се, изчерпателен списък с идеи за пазарно позициониране. 

Маркетинг одит и анализ

Ако планирате да пуснете нов продукт на пазара, но не сте сигурни за пазарните възможности. Ако планирате трансформация, излизане на борсата, покупка или продажба на някоя компания, то услугата „маркетинг одит и анализ“ е за вас.

маркетинг директор под наем

Получавате най-високият клас на маркетинг обслужване и имплементиране на маркетинг стратегията – без разходи за осигуровки, трудова медици, оборудване на работно място, обучения или отпуски – мин.срок на договора: 12 месеца.

Работим с ясни KPI за ефективност и предлагаме 100% гаранция за защита на парите ви, ако не ги постигнем.

маркетинг за лидери – менторска програма

Ако искате да сами да сте в състояние да създадете и управлявате своята маркетинг стратегия, кандидатствайте за нашата менторска програма. Класовете се провеждат два пъти годишно.

маркетинг стратегия от типа DIY

Книгата „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“ в комбинация с дневника за самостоятелна работа „108 дни до промяната“ и едногодишната бизнес коучинг програмата „Скритият ключ на Метода BRAVO“ е всичко, от което се нуждаете, за да разширите и развиете бизнеса си. Просто следвайте стъпките.

години опит в България, Англия, САЩ

бранд проекта

обучени специалиста

награди за ефективност

От стартиращи компании до бизнес лидери

 Не случайно ни се довериха – попитайте за препоръките им.

Гаранция за успех

Дотолкова сме уверени в ефективността на програмите и маркетинг подходите си, че предлагаме 100% гаранция за успех!

Ако в рамките на първите шест месеца не видите резултатите, които сме ви обещали, ще ви върнем инвестицията. Това е нашият ангажимент към вас и вашата сигурност, че инвестирате в нещо, което наистина работи.

css.php