Подкрепяме (стартиращите) бизнеси, за да се превърнат в лидери на пазара

Обичаме иновациите, технологиите, автоматизацията и дигиталното време, в което живеем. Харесва ни да надникваме в бъдещето и да провокираме то да се случи, особено когато това носи нови пазарни дялове и продажби.

Маркетинг на растежа и бизнес стратегия
Уеб & Дизайн и Социални мрежи
Дигитална трансформация, обучения и менторска програма

кои сме ние

„Нютренд“ не е маркетинг агенция, а Бизнес Клиника®️, ориентирана към  развитието и растежа на вашия бизнес

За нас маркетингът не е просто набор от красиви реклами, а цялостна стратегия за бизнес развитие.

„Нютренд“ е вдъхновение, страст, подкрепа, разбиране за нещата, иновация, креативност, безспирен стремеж. За нас маркетингът е инструмент, който помага за развитието и растежа. На хората, на марките, на бизнеса.

В екипа на „Нютренд“ ще срещнете ентусиасти, които „горят“ в своята работа и намират решение дори на най-трудните предизвикателства, защото работата ни ни вдъхновява. 

Маркетинг на растежа и бизнес развитие

Ако искате да развивате бизнеса си, без да зависите от бюджетите за реклама и алгоритмите на Facebook и Google, то маркетинговите кампании могат да бъдат наистина комплексни и сложни. Тук на помощ идваме ние.

Дигитален маркетинг

Холистичен дигитален маркетинг и стратегическо планиране. Предлагаме пълноценна дигитална маркетингова стратегия, която обхваща всички канали и методи за максимално увеличаване на онлайн присъствието и продажбите ви.

PPC

Управление на реклами (PPC) в Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn. Ние се грижим за рекламните wi кампании, за да гарантираме положителна възвръщаемост на вашите инвестициите (ROI).

Социални медии

Маркетинг в социалните медии, който изгражда бранда ви и увеличава ангажираността на потребителите. Ние разработваме персонализирани стратегии за всяка социална платформа, за да достигнем до вашата целева аудитория и да насърчим повече взаимодействия, потенциални клиенти и продажби.

Уеб дизайн

Красив, функционален и ефективен уеб дизайн. Нашите сайтове карат потребителите да конвертират по изключителен начин и са оптимизирани за търсачките (SEO), за да ви осигурят повече потенциални клиенти и продажби.

Копирайтинг

SEO оптимизирано съдържание. Ние създаваме съдържание, което се класира добре и грабва въображението на потребителите. Съдържание, което освен оптимизирано за търсачките, ориентирано и към конверсии.

Бранд идентичност и стратегия

Създайте идентичността на бранда си чрез нашите брандинг услуги, предназначени за бизнеси, които все още не са намерили идеалното излъване и идентичност на своя бранд.

SEO

Доминирайте с пълна сила резултатите в Google чрез нашите SEO услуги. Ние ще увеличим трафика на вашия сайт, като използваме изпитани във времето SEO стратегии, които освен трафик, генерират и продажби.

CRO

Превръщайте потребителите си в платежоспособни клиенти с по-висока скорост с нашите CRO (Conversion rate optimisation) услуги. Увеличете продажбите си от трафика, който вече генерирате.

Имейл маркетинг

Имейл кампании, които конвертират. Изграждаме списъци с имейли, привличаме нови клиенти и караме предишни клиенти да се връщат отново, чрез таргетиран имейл маркетинг подход.

портфолио

Част от маркетинг проектите ни за клиенти в България и САЩ 

Pet Paradise са собствената марка магазини на най-големия вносител на храни и аксесоари за домашни любимци в България.

Създадохме цялостният брандинг на марката, както и цялостна маркетинг и бизнес стратегия, по заявка на Европейската банка за възстановяване и развитие в България.

DJIA са верига магазини за луксозен клас санитарен фаянс и керамика, за които създадохме нов брандинг и цялостна маркетинг стратегия. Предоставихме им още услугата „Маркетинг директор под наем“, който да внедри новите бизнес практики и да обучи екипа.

Създадохме бранд идентичността, маркетинг стратегията и HR уеб сайта на Райфайзен банк България, няколко месеца преди банката да бъде придобита от KBC Банк  и да се ребрандира.

Като част от кампанията, заснехме серия от видеа, които банката използва за своя employer branding.

newtrend – маркетинг агенция на растежа

Нашата история

Историята на newtrend започва през далечната 2007г. като маркетинг блог, в който Ивелина Атанасова – Генчев, основател на агенцията, започва да публикува своите маркетинг съвети за развитие и растеж на бизнеса.

През 2014г. печелим наградата „Сайт на годината“ в надпревара с bTV и Нова телевизия, в категория „Информационен сайт“, преди окончателно да се позиционираме като изключителен маркетинг партньор на бизнеса с 360-градусовото маркетинг обслужване, стратегическо бизнес и маркетинг планиране, обучение и менторска програма, които предлагаме.

Маркетинг Манифест

В newtrend вярваме в „маркетинга на растежа„. Екипът ни е изграден изцяло от старши специалисти, а услугите, които предлагаме са много по-близо до бизнес развитието, но понеже използваме изцяло маркетинг инструменти, наричаме онова, което правим „стратегически маркетинг“.

Ние не сме рекламисти, не правим реклами, които да печелят призове и награди. Нашата цел е да създаваме „марки на любовта“, които остават в сърцата на хората. Марки, които ще живеят вечно.

За нас няма крайна линия, няма финал и няма момент, в който да си кажем „добре, стига, направихме го“. Вярвам, че винаги може повече, че когато покорим и най-високия връх, поглеждаме нагоре, защото пред нас е целият Космос, цялата Вселена. Обичаме и винаги търсим онова, което е отвъд пределите на въображението.

css.php