Пиар агенция

В динамичния свят на връзките с обществеността вашият бранд заслужава да бъде чут. В newtrend сме специализирани в създаването на завладяващи разкази, които не само резонират с целевата ви аудитория, но и водят до ангажираност. Ние сме посветен на това да издигнем присъствието на вашият бранд чрез стратегически маркетинг чрез съдържание, връзки с медиите и иновативни комуникационни решения.

Дигитален PR

Освен че използваме комуникационни канали като блогове, форуми, социални мрежи, дигитални пресцентрове и други в нашите PR програми, предлагаме и услуги в областта на дигиталния маркетинг, включително анализ на сайта, SEO оптимизация, проучване на ключови думи и др.

Кризисен мениджмънт

Помагаме на бизнесите да се справят с критични ситуации, когато имиджът им е пострадал или просто се нуждаят от обучение и подготовка – от пазарни и вътрешни одити до стратегии и всичко останало. 

Employer Branding

Брандингът на работодателя е свързан със създаването и поддържането на положителна култура и силна обществена репутация на компаниите, за да запазят работната си сила, но и да привлекат най-добрите хора в своя бранш.

Инфлуенсър маркетинг

Възползвайки се от ограниченията и силните страни на всяка ниша, ние сме в състояние да планираме и осъществим интегрирани кампании, в които инфлуенсър маркетингът играе ключова роля в подпомагането на бизнесите да постигнат целите си. Разполагаме с ноу-хау, мрежата и стремежа да го направим.

Лидерство в нишата

Като използваме дълбокото си разбиране на ключовите тенденции и проблеми в различните сектори на пазара, ние можем да работим с вас, за да утвърдим вашата компания и бранд. Прилагаме доказани методи за определяне на темите за комуникация и осигуряваме подкрепа, като проучване на пазара и медиите, предоставяне на информация за местния пазар, комуникационна стратегия и др.

850+ собственици на бизнес ни се довериха

Партньорите, с които си сътрудничим за „външни“ пазари

Комуникационна стратегия –  консултации

Заедно с вас ще разработим комуникационни стратегии, които ще допринесат за познаването и разбирането на вашия бизнес за вашата целева аудитория, като предоставим експертни PR консултации за местни и глобални пазари.

250/час

маркетинг чрез съдържание

Ще създадем съдържание за всички платформи, независимо дали са онлайн или офлайн.

Със задълбочен опит в писането на статии, становища, прессъобщения,  уеб съдържание и маркетингови материали в различни отрасли, ние ще предоставим завладяващо съдържание, в унисон с цялата комуникационна стратегия.

Архетипен маркетинг

Ако не желаете промяна на своята маркетинг стратегия, продуктово портфолио, ценови предложения или бизнес процеси, но въпреки това  търсите унифициране на посланието, брандинга и желаете да развиете програма за лоялност, то услугата „архетипен маркетинг“ е за вас.

Ще получите мини-маркетинг стратегия, която включва: оценка на бранд архетипа ви, комуникационна стратегия, препоръки за оптимизация на уеб сайта/онлайн магазина, шрифтове, цветове, предложения за кампании, препоръки за еmployer branding и разбира се, изчерпателен списък с идеи за пазарно позициониране. 

Дигитален PR

Ние разбираме новия пейзаж на социалните медии и имаме опит в използването на социалните им за популяризиране на различни брандове. Освен че използваме комуникационни канали като блогове, форуми, социални мрежи, дигитални пресцентрове и други в нашите PR програми, предлагаме и услуги в областта на дигиталния маркетинг, включително анализ на сайта, SEO оптимизация, проучване на ключови думи и др.

маркетинг директор под наем

Получавате най-високият клас на маркетинг обслужване и имплементиране на маркетинг стратегията – без разходи за осигуровки, трудова медици, оборудване на работно място, обучения или отпуски – мин.срок на договора: 12 месеца.

Работим с ясни KPI за ефективност и предлагаме 100% гаранция за защита на парите ви, ако не ги постигнем.

Връзки с медиите

Знаем колко е важно да разбираме ситуацията, когато става въпрос за ключовите фактори на съвременния пазар – както на местно, така и на международно ниво.

Проницателният диалог и поддържането на здрави взаимоотношения с тези заинтересовани страни са ключови аспекти на нашите комуникационни програми. Нашите услуги включват: обучение на медии и анализатори, разпространение на прессъобщения до специално изготвени списъци с медии, брифинги за журналисти и др.

кризисен мениджмънт

Ние помагаме на бизнесите да се справят с критични ситуации, когато имиджът им е пострадал или просто се нуждаят от обучение и подготовка – от пазарни и вътрешни одити до стратегии и всичко останало. Нито една организация не е застрахована от пазарен стрес и PR кризи, но всички могат да се подготвят.

маркетинг за лидери – менторска програма

Ако искате да сами да сте в състояние да създадете и управлявате своята маркетинг стратегия, кандидатствайте за нашата менторска програма. Класовете се провеждат два пъти годишно.

маркетинг стратегия от типа DIY

Книгата „Методът BRAVO – маркетинг мастърклас“ в комбинация с дневника за самостоятелна работа „108 дни до промяната“ и едногодишната бизнес коучинг програмата „Скритият ключ на Метода BRAVO“ е всичко, от което се нуждаете, за да разширите и развиете бизнеса си. Просто следвайте стъпките.

маркетинг на работодателя – employer branding

Брандингът на работодателя е свързан със създаването и поддържането на положителна култура и силна обществена репутация на компаниите, за да запазят работната си сила, но и да привлекат най-добрите хора в своя бранш.

маркетинг проучвания

Независимо дали става въпрос за B2B или B2C, ние разполагаме, ние можем да проведем маркетинг проучвания и интервюта с фокус групи от началото до края, за да гарантираме, че нашите услуги ще доведат до постигане на вашите цели.

години опит в България, Англия, САЩ

бранд проекта

обучени специалиста

награди за ефективност

От стартиращи компании до бизнес лидери

 Не случайно ни се довериха – попитайте за препоръките им.

Гаранция за успех

Дотолкова сме уверени в ефективността на програмите и маркетинг подходите си, че предлагаме 100% гаранция за успех!

Ако в рамките на първите шест месеца не видите резултатите, които сме ви обещали, ще ви върнем инвестицията. Това е нашият ангажимент към вас и вашата сигурност, че инвестирате в нещо, което наистина работи.

css.php