SEO Услуги

Целта на SEO оптимизацията е да подобри сайта ви, така че той да се класира по-добре в Google и да увеличи своя трафика, съответно и продажбите. Най-добрите SEO кампании правят непрекъснати подобрения в зависимост от това какви са резултатите в SERP, промените в алгоритъма на Google и с навлизането на нови конкурентни сайтове.

SEO Анализ

SEO анализът е жизненоважен компонент за всички SEO кампании, насочени към резултати. Ние ще проучим конкурентите, нишата и какво е необходимо за вашия успех.

SEO стратегия

От проучването, планирането и техническата оптимизация на сайта до създаването на ново съдържание, насочено към идеалната целева аудитория през различните етапи от фунията на продажбите.

Локално SEO

Доминирайте в SERP (резултатите от търсачките) и генерирайте повече бизнес на местно ниво! Ние сме тествали всички фактори, които работят при Local SEO, за да повишим класирането и продажбите ви!

International SEO

Работите глобално? Ще оптимизираме вашия сайт, така че търсачките лесно да идентифицират в кои държави да класират вашия сайт.

SEO и маркетинг на съдържанието

„eCommerce бизнесите (електронна търговия) могат да подобрят класирането на сайта си в Google и да увеличат органичния си трафик, като използват специализирана SEO оптимизация за електронна търговия в комбинация с маркетинг чрез съдържанието“, това е съветът, който нашият SEO експерт Борис Кацаров споделя.

За по-малките бизнеси, като например зъболекари, естетични клиники, адвокати и счетоводители, са подходящи Local SEO оптимизации, за да подобрят класирането си в Google. Като се направи стратегия за конкретен регион, град или населено място, хората в тези населени места ще виждат бизнеса в Google maps и в локализираните търсения (Local pack).

Значителният органичен растеж може да бъде трансформиращ за всеки бизнес. Всичко, което правим, и всяко решение, което вземаме, е насочено към едно нещо: увеличение на продажбите и възвръщаемост на инвестицията.

Агенция за дигитален маркетинг Newtrend.

850+ собственици на бизнес ни се довериха

Партньорите, с които си сътрудничим за „външни“ пазари

SEO стратегия

Всяка SEO стратегия се разработва въз основа на това, което е необходимо за получаване на най-бърза възвръщаемост на инвестицията ви.

WordPress SEO

WordPress е една от най-добрите платформи за управление на съдържание, особено за SEO и въпреки това, ние можем допълнително да утилизираме функциите, които WordPress има, за да подкрепим растежа на бизнеса ви и конкурентноспособността.

E-Commerce SEO – Електронна търговия

Ще създадем SEO стратегия за електронна търговия за вашия бизнес, като ще очертаем цели за растеж и стъпките, които ще предприемем, за да постигнем тези цели.

Техническо SEO

Ще се заемем с проблемите на сайта ви, които възпрепятстват търсачките, за да го обхождат и ограничават вашия растеж в Google. Някои на пръв поглед дребни детайли, може да са основна причина, да не се класирате добре.

On-page SEO

Оптимизирани ли са всички ваши страници за Google? Ще проверим и ще изработим план за повишаване на вашите позиции, чрез оптимизация на структурата на вашия сайт и съществуващото съдържание.

линк билдинг

Вместо да се фокусираме върху количеството линкове, ние ще се съсредоточим върху релевантни и авторитетни линкове. Тези линкове утвърждават експертизата и авторитета на вашия бранд, като същевременно подобряват позициите ви в Google.

години опит в България, Англия, САЩ

бранд проекта

обучени специалиста

награди за ефективност

От стартиращи компании до бизнес лидери

 Не случайно ни се довериха – попитайте за препоръките им.

Гаранция за успех

Дотолкова сме уверени в ефективността на програмите и маркетинг подходите си, че предлагаме 100% гаранция за успех!

Ако в рамките на първите шест месеца не видите резултатите, които сме ви обещали, ще ви върнем инвестицията. Това е нашият ангажимент към вас и вашата сигурност, че инвестирате в нещо, което наистина работи.

css.php