Палитра от иновации още през първия ден на конференцията за разработчици на приложения F8.

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
FB-CODE
Плановете на Facebook за директен маркетинг през чат платформа им.
11.04.2016
messenger
Възможно ли е Messenger да замести телефона ви?
21.04.2016

Палитра от иновации още през първия ден на конференцията за разработчици на приложения F8.

MZ

Първият ден от годишната Facebook конференция за разработчици на приложения F8 започна с официалното обявяване на всички иновации, за които се изписа много през последните седмици, както и още нови инструменти, добавени от разработчиците на онлайн платформата.

f8

Събитието можеше да се гледа на живо, благодарение на Facebook Live – инструментът, с който можете да предавате на живо всичко случващо се около вас. Докато презентираше на сцената Марк Зукерберг демонстрираше как работи чисто новата платформа като за целта използваше дрон, с който свързва всички разработчици по света, които биха искали да присъстват, но нямат тази възможност, със случващото се на конференцията.

Зукерберг обяви, че новата 10-годишна мисия на компанията е да дадат на всеки силата да споделите нещо с някого, което означава, че целта им е да привлекат все повече хора онлайн и да изградят инструменти за споделяне на нови видове, като виртуалната реалност например.

MZ

Обобщено всички нови продукти и инструменти, обявени още през първия ден на форума, са следните:

Платформата Facebook Live, която стана фаворитът на събитието. През нев разработчиците ще имат възможността да проектират още повече начини за хората и издателите да си взаимодействат и да споделят в реално време през Facebook.

-Kъм Messenger ще бъдат добавени ботове, които могат да осигуряват всякаква информация, към която се абонираш – от времето и пътната обстановка, до персонализирани комуникации, например касови бележки, известия за доставка, както и оставят автоматизирани съобщения. Изпращачите и получателите на съобщения ще изпращт и получавт не само текст, но също така и снимки и интерактивни богати мехурчета, съдържащи множество подканващи действия.

Facebook Surround 360  представлява проектирана и построена система с камера 3D-360, която произвежда рязко, сферични кадри в 3D. Системата включва технология, която може да „зашива“ в едно образи от 17 камери и значително намалява пост-продукцията на усилия и време. Очаква се системата да бъде достъпна за широката публика още от това лято.

-Чрез новият Profile Expression Kit хората могат да използват приложения на трети страни, за да създавате забавни и лични профилни клипове само с няколко докосвания. Затворената бета, която е пусната от вчера, поддържа шест приложения: Boomerang на Instagram, Lollicam, BeautyPlus, Cinemagraph Pro на Flixel, Lollicam, MSQRD, and Vine.

-Безплатният Basics Simulator & Demographic Insights олеснява работата на разработчиците, защото им Basics Simulator им позволява да видят как техните услуги ще се изглеждат в продукта, и Demographic Insights , което им помага по-добре да разбере какъв тип хора използват техните услуги.

Account Kit дава на хората избор да използват нови приложения само с телефонния им номер или имейл адрес, и това помога на разработчиците да представят техните приложения на нови аудитории.

Facebook Analytic for Apps помaга на разработчиците да растат в бизнеса си чрез по-дълбоки прозрения за аудиторията им.

Quote Sharing е нов начин за хората лесно да споделят с приятели цитати, които намират из мрежата или в различни приложения.

Save Button пък позволява на хората да запазват интересни статии, продукти, видео, и повече от всичко, което намерят в интернет, в своя папка във Facebook, където могат лесно да получат достъп до нея на по-късен етап и през всяко устройство.

F8 2016 продължава и днес, с повече подробности по темите за изкуствен интелект и виртуална реалност. Следва продължение..

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php