UGC

Като агенция за дигитален маркетинг, newtrend е ваш надежден партньор в използването на съдържание, генерирано от потребителите (UGC), за засилване на разпознаваемостта на вашия бранд и увеличаване на ангажираността.

Чрез стратегическо планиране и кампании, ние гарантираме, че вашите маркетингови послания ще са влиятелни чрез истински и убедителни потребителски истории, споделени през различните платформи. Ние използваме творчески подходи за насърчаване на потребителите да генерират съдържание, което увеличава доверието и автентичността на вашата марка, докато същевременно оптимизираме процентите на конверсия (продажбите) и укрепваме лоялността към вашия бранд.

Сътрудничеството с newtrend ви дава възможност да използвате ефективно силата на UGC, за да разширите обхвата си и да укрепите позициите си на пазара.

Повишено доверие и надеждност

Съдържанието, генерирано от потребителите, повишава доверието и надеждността, като предоставя автентичен опит от реални потребители. Потенциалните клиенти са по-склонни да се доверят на мнението на своите колеги и приятели в сравнение с традиционната реклама, което прави UGC ценен инструмент за изграждане на надежден имидж на марката.

Лоялност към марката

UGC повишава ангажираността и лоялността към марката, като насърчава активното участие на клиентите.

Когато потребителите допринасят за съдържанието, те изпитват чувство на собственост и връзка с марката, което води до устойчива лоялност и процъфтяваща общност на марката.

Увеличени продажби

UGC оказва положително влияние върху нивата на конверсия и намерението за покупка.

Потенциалните клиенти са по-склонни да направят покупка, когато видят, че други хора се наслаждават и одобряват даден продукт или услуга. UGC действа като социално доказателство, потвърждавайки стойността и качеството на предложенията.

По-широк обхват

UGC дава възможност на марките да достигнат до по-широка аудитория и да увеличат ефективността на маркетинговите си усилия.

Съдържанието, създадено от потребителите, често се споделя в платформите на социалните медии, което разширява обхвата на марката отвъд нейната непосредствена аудитория. Това органично споделяне увеличава видимостта и осведомеността за марката.

Какво е UGC – съдържание, генерирано от потребителите?

Съдържанието, генерирано от потребителите (User Generated Content), се отнася до оригинални материали, използвани в кампаниите, като например изображения, видеоклипове, отзиви и препоръки, създадени от действителни потребители на продукта или услугата, а не от маркетингови екипи.

UGC използва гледната точка и опита на реалните потребители, за да ангажира и убеди потенциалните потребители. Използването на UGC изгражда осведоменост за марката и насърчава бъдещите потребители, като привлича нови клиенти чрез истински ревюта на доволни потребители.

Тъй като по-натрапчивият маркетинг предизвиква гнева на потребителите, UGC се използва от всички водещи марки – от PepsiCo до Apple и Disney.

850+ собственици на бизнес ни се довериха

Партньорите, с които си сътрудничим за „външни“ пазари

години опит в България, Англия, САЩ

бранд проекта

обучени специалиста

награди за ефективност

Защо е важно съдържанието, генерирано от потребителите?

Потребителите постоянно са бомбардирани с рекламни и маркетингови послания от различни брандове, което повишава тяхното недоверие и скептицизъм.

UGC е от съществено значение за изграждане на доверие, насърчаване на ангажираността, повишаване на автентичността, увеличаване на процента на конверсия, икономически ефективен маркетинг, разширяване на обхвата и използване на социално одобрение за положително въздействие върху потенциалните клиенти. Включването на UGC в маркетинговите стратегии може значително да допринесе за цялостния успех и устойчивост на дадена марка.

Видове съдържание, създадено от потребителите

Съдържанието, генерирано от потребителите, има различни форми, които отразяват начина, по който хората се ангажират и допринасят за разказа на дадена марка. Независимо дали става въпрос за писмени отзиви, актуализации в социалните медии, видеоклипове, изображения или дори творчески произведения на изкуството, потребителите играят решаваща роля в оформянето и засилването на историята на дадена марка.

Публикации в социалните мрежи

Потребителите създават съдържание в различни платформи на социалните медии, включително постове във фейсбук и инстаграм или линкдинг, туитове, публикации, които показват техния опит с дадена марка. Социалните медии са динамично пространство за генерирано от потребителите съдържание, което насърчава ангажираността на общността и застъпничеството за марката.

Видеоклипове и влогове

Потребителите създават видеоклипове или влогове, за да споделят подробни преживявания, разопаковане на продукти или уроци, свързани с даден продукт или услуга.

Видеосъдържанието е ангажиращо и визуално представя удовлетворението на потребителите, което го прави ефективна форма на съдържание, генерирано от потребителите.

Изображения и снимки

Потребителите споделят изображения и снимки, заснемащи взаимодействието им с дадена марка или нейните продукти. Това визуално съдържание често се споделя в платформите на социалните медии, като добавя лично отношение и автентичност към имиджа на марката.

Творческо съдържание и произведения на изкуството

Някои потребители изразяват своята признателност, като създават оригинални произведения на изкуството или творческо съдържание, вдъхновени от дадена марка. Това може да включва илюстрации, графики или други артистични прояви, които показват таланта и ентусиазма на потребителя към марката.

Пет причини да работите с екипа на newtrend

 

Вашият уникален бизнес се нуждае от индивидуална стратегия за уеб дизайн, съобразена с вашата марка, предпочитания и цели.

Стратегическо планиране
Като агенция за дигитален маркетинг, newtrend е ваш надежден партньор в използването на съдържание, генерирано от потребителите (UGC), за засилване на разпознаваемостта на вашия бранд и увеличаване на ангажираността.

Чрез стратегическо планиране и кампании, ние гарантираме, че вашите маркетингови послания ще са влиятелни чрез истински и убедителни потребителски истории, споделени през различните платформи.

Ние използваме творчески подходи за насърчаване на потребителите да генерират съдържание, което увеличава доверието и автентичността на вашата марка, докато същевременно оптимизираме процентите на конверсия (продажбите) и укрепваме лоялността към вашия бранд.

Превръщаме UGC в "супер сила" на бранда ви

Сътрудничеството с newtrend ви дава възможност да използвате ефективно силата на UGC, за да разширите обхвата си и да укрепите позициите си на пазара.

С разбирането на динамиката на дигиталните медии, newtrend ви помага да идентифицирате, събирате и управлявате автентичното UGC, което резонира с вашата целева аудитория. 

Обслужване на световно ниво

Екипът ни работи за България, САЩ и клиенти в Западна Европа и се гордеем с партньорствата и приятелствата, които сме изградили през годините.

В newtrend ние не ви възприемаме просто като клиент – ние се отнасяме към вас като към бизнес партньори, за чиито бизнес ни е грижа.

Вярваме във всеки проект и се отнасяме с най-голямо уважение към работата си, като ви гарантираме, че ще ви държим в течение с всяка актуализация в бранша.

Работим бързо и ефективно

Като партньори разбираме, че времето ви е безценен ресурс и всяко забавяне може да създаде рискове за бизнеса ви.

Ето защо комуникираме ясно, предоставяме точни срокове и следим за изпълнението. Нашите проекти мениджъри ви държат ангажирани на всеки етап – от предложенията за дизайн до анализа след стартирането на проекта.

В newtrend очаквайте висококачествени проекти без закъснения!

Ясен отчет на времето и ресурсите

Прозрачността в комуникацията и отчетът на работата ни е с  най-висок приоритет.

За нас е важно да обсъждаме с вас как бизнесът ви може да се развива и пораства и държим да вземате осъзнати решения, разбирайки спецификите на бранша. Да, ако това означава, че се нуждаете от малко повече обяснения и обучение, ние го правим. Тук няма изненади.

Представяме отчетите професионално и в края на всеки месец. Планираме за година напред и след това на база тримесечие.

Освен ежемесечните подробни отчети, можете да проверявате напредъка на проектите и кампаниите си в реално време чрез клиентския онлайн портал на newtrend.

Предлагаме и гаранция за успех

Дотолкова сме уверени в ефективността на програмите и маркетинг подходите си, че предлагаме 100% гаранция за успех!

Ако в рамките на първите шест месеца не видите резултатите, които сме ви обещали, ще ви върнем инвестицията. Това е нашият ангажимент към вас и вашата сигурност, че инвестирате в нещо, което наистина работи.

От стартиращи компании до бизнес лидери

 Не случайно ни се довериха – попитайте за препоръките им.

css.php