Уеб дизайн

В newtrend съчетаваме креативността с технологиите, за да създадем зашеметяващи, лесни за ползване уебсайтове, които се открояват в дигиталния свят. Екипът ни от опитни дизайнери и разработчици е посветен на изработването на сайтове с индивидуален дизайн, които не само изглеждат красиво, но и водят до резултати – продажби.

Независимо дали сте малък бизнес, голяма корпорация или нещо средно между тях, newtrend е тук, за да преобрази онлайн присъствието ви и да ви помогне да направите трайно впечатление на вашата аудитория.

Адаптивен уеб дизайн

Уверете се, че уебсайтът ви работи добре на всички устройства.

В newtrend се фокусираме и върху задържането на посетителите и измерваме постоянно цялостната ефективност на сайта ви, за да гарантираме безпроблемно пазаруване и сърфиране на вашите посетители.

Уеб дизайн за електронна търговия - eCommerce

Развивайте бизнеса си, като оптимизирате вашите категории и продуктови страници.

С помощта на нашите експерти по уебдизайн за електронна търговия превръщаме вашия сайт в мощен канал за генериране на продажби, а бизнесът ви в автоматизирана машина за пари.

Експерти по WordPress

Консултирайте се с нашите WordPress експерти, за да се уверите, че сайтът ви е управляем и мащабируем. С тази услуга няма нужда от кодиране. Позволете ни да изработим високоефективен WordPress сайт за вашия бизнес. След това можете лесно да актуализирате или да създавате нови страници – или ние ще го направим вместо вас!

Уникален уеб дизайн

Позволете на нашия вътрешен екип да изготви най-добрата стратегия за уеб дизайн, която работи в рамките на вашата индустрия. В newtrend никога не използваме шаблонни уеб дизайни за нашите клиенти.

Споделете визията си и ние ще изработим нов модел дизайн на уебсайт по поръчка само за вашата марка! 

години опит в България, Англия, САЩ

бранд проекта

обучени специалиста

награди за ефективност

Индивидуални дизайн стратегии

Вашият уникален бизнес се нуждае от индивидуална стратегия за уеб дизайн, съобразена с вашата марка, предпочитания и цели. Екипът от разработчици на newtrend е изграден от експерти с над 20 години опит и експертиза в областта на UX и UI.

Мисията ни е не просто да изградим сайтове с професионален дизайн, а да ви предложим висококачествен и уникален продукт, който да отговори на вашите. нужди и да развие бизнеса ви.

850+ собственици на бизнес ни се довериха

Партньорите, с които си сътрудничим за „външни“ пазари

Уеб дизайн за Shopify

Надградете уебсайта си чрез нашите решения за разработка на уебсайтове в Shopify. Нашият вътрешен екип за разработване на уебсайтове за Shopify обхваща проектиране на теми по поръчка, разработване на адаптивни продукти, конвертиране на PSD, техническа поддръжка и консултации.

Оптимизация за търсачки – SEO

Уверете се, че вашият модерен уебсайт не е незабелязан, като приложите изгодни SEO кампании.

С иновативни SEO кампании ние поставяме вашия сайт на първите места в страниците с резултати от търсенето (SERP). Нашата методология съдържа правилната комбинация от проучване на ключови думи, анализи на сайтове, изграждане на връзки и маркетинг чрез съдържание.

Уеб дизайн и разработки

Привличайте нови потенциални клиенти и конвертирайте повече клиенти с персонализиран дизайн.

В newtrend съчетаваме най-новите дизайнерски концепции с вашата визия, за да създадем уебсайт, който резонира с вашия бранд. Нашите експерти по разработване на сайтове предоставят примерни варианти на дизайн и оформление, за да сме сигурни, че всеки детайл е на място. 

Копирайтинг

Ние предоставяме копирайтинг услуги (писане на съдържание), за да може да бъдете най-добре позиционирани за вашата таргет персона.

Нашият специализиран копирайтинг екип се състои от професионални копирайтъри и редактори с дългогодишен опит в създаването на маркетингови стратегии за съдържание, насочени към растеж. Създаваме разнообразно съдържание за SEO и завладяващо маркетингово копи за PPC и кампании в социалните медии.

 Адаптивен уеб дизайн

Уверете се, че уебсайтът ви работи добре на всички устройства. В newtrend се фокусираме и върху задържането на посетителите. В съответствие с това наблюдаваме и подобряваме цялостната функционалност на сайта ви, за да осигурим безпроблемно пазаруване и сърфиране на вашите посетители.

Уеб дизайн за онлайн магазин

С помощта на нашите експерти по уебдизайн за електронна търговия превръщаме вашия сайт в мощен канал за генериране на продажби и автоматизирана машина за пари.

Нашият екип е гъвкав и с опит в работата с различни платформи. Можем да актуализираме сайта ви на предпочитаната от вас CMS или да разработим за вас нова стратегия за дизайн.

Пет причини да работите с екипа на newtrend

 

Вашият уникален бизнес се нуждае от индивидуална стратегия за уеб дизайн, съобразена с вашата марка, предпочитания и цели.

Индивидуални дизайн стратегии

Ние разполагаме с изключително висококвалифициран екип от уеб разработчици, който изгражда сайтове с професионален дизайн. Никога не използваме и не прилагаме универсално решение, което да пасва на всички. Ангажирани сме да предоставяме висококачествени проекти за нашите клиенти.

Обслужване на световно ниво

Екипът ни работи за България, САЩ и клиенти в Западна Европа и се гордеем с партньорствата и приятелствата, които сме изградили през годините.

В newtrend ние не ви възприемаме просто като клиент – ние се отнасяме към вас като към бизнес партньори, за чиито бизнес ни е грижа.

Вярваме във всеки проект и се отнасяме с най-голямо уважение към работата си, като ви гарантираме, че ще ви държим в течение с всяка актуализация в бранша.

Работим бързо и ефективно

Като партньори разбираме, че времето ви е безценен ресурс и всяко забавяне може да създаде рискове за бизнеса ви.

Ето защо комуникираме ясно, предоставяме точни срокове и следим за изпълнението. Нашите проекти мениджъри ви държат ангажирани на всеки етап – от предложенията за дизайн до анализа след стартирането на проекта.

В newtrend очаквайте висококачествени проекти без закъснения!

Ясен отчет на времето и ресурсите

Прозрачността в комуникацията и отчетът на работата ни е с  най-висок приоритет.

За нас е важно да обсъждаме с вас как бизнесът ви може да се развива и пораства и държим да вземате осъзнати решения, разбирайки спецификите на бранша. Да, ако това означава, че се нуждаете от малко повече обяснения и обучение, ние го правим. Тук няма изненади.

Представяме отчетите професионално и в края на всеки месец. Планираме за година напред и след това на база тримесечие.

Освен ежемесечните подробни отчети, можете да проверявате напредъка на проектите и кампаниите си в реално време чрез клиентския онлайн портал на newtrend.

Код, който работи

В newtrend, дизайнерите ни работят в екип с програмисти и разработчици от световна класа, за да ви гарантираме, че кодът, който ще бъде написан е чисто и наистина работи.

Фокусираме се върху постоянното подобряване на производителността на вашия уебсайт, като следваме най-новите дигитални тенденции и концепции за дизайн. Съчетаваме технологията с кръстосана съвместимост, за да гарантираме, че сайтът ви работи добре във всички браузъри и устройства.

Задържането на посетителите е един от начините за подобряване на конверсиите, така че ние се грижим всеки елемент на вашия уебсайт да е на място.

Предлагаме и гаранция за успех

Дотолкова сме уверени в ефективността на програмите и маркетинг подходите си, че предлагаме 100% гаранция за успех!

Ако в рамките на първите шест месеца не видите резултатите, които сме ви обещали, ще ви върнем инвестицията. Това е нашият ангажимент към вас и вашата сигурност, че инвестирате в нещо, което наистина работи.

От стартиращи компании до бизнес лидери

 Не случайно ни се довериха – попитайте за препоръките им.

css.php